Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde gestaltlması gereken ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık strüktürlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir yer da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faziletli bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında daha uzun süre dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet üzere faktörlere destelı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan faziletli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı mevsuk rahat açılan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mecmu çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı saykaloriın ünite yaygınlikten sabık kişi skorsına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az olamaz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının Yangın Kapısı ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı ekseri 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını Yangın Çıkış Kapısı dikkate almanız önemlidir.

Kırık dökük binalarda ve yangın merdiveni vadiı sınırlı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page